Laborator Analize Campina

Helpsana Medical Center

Laborator Analize Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Campina: Helpsana Medical Center.

O clinica medicala pentru sufletul oamenilor
Ne-am dorit ca aceasta clinica sa fie ALTFEL pentru pacientii nostri. Am reusit, insa vom continua sa vrem mai mult.

Clinica HELPSANA s-a nascut din convingerea ca viata este cel mai de pret dar pe care il avem si ca oamenii merita toata grija si atentia noastra. Misiunea noastra este sa ducem la indeplinire, in fiecare zi, in fiecare moment al existentei ca medici, un legamant sacru - juramantul lui Hipocrat. Acest angajament a stabilit o legatura indestructibila intre echipa medicala HELPSANA si pacientii nostri, in misiunea nu neaparat usoara, dar extrem de frumoasa si de aducatoare de satisfactii, de a ne dedica OAMENILOR.

Tocmai de aceea, din prima zi de existenta a Clinicii HELPSANA, au fost asigurate toate conditiile necesare pentru a realiza aceasta: spatii generoase alocate fiecarei specialitati medicale in parte, dotare la standarde europene cu aparatura medicala de inalta performanta, echipa medicala alcatuita din medici specialisti, medici primari si profesori de renume, logistica necesara pentru mentinerea confidentialitatii datelor personale ale pacientililor.

Centrul Medical HELPSANA ofera servicii de excelenta, atat in plan medical, cat si in plan uman. Serviciile noastre, la standarde comunitare, se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si companiilor. Pentru amandoua tipurile de clienti, planul de actiune HELPSANA urmareste:
Actiuni curative si de tratament: analiza statusului medical al pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea manierei curative si a tratamentelor, urmarirea pacientului dupa indeplinirea obiectivelor medicale propuse
Actiuni sociale: campanii de informare a pacientilor pe teme medicale cu impact in viata de zi cu zi (SIDA, TBC, hepatite, sifilis, psihoze), campanii de informare a angajatorilor despre conditiile la locul de munca si afectarea starii de sanate a angajatului.

Servicii

  • Consultatii de specialitate
  • Explorari Functionale
  • Laborator
  • Medicina Muncii
  • Tratamente
  • Fise medicale (testare auto, port arma)

Galerie foto