Laborator Analize Vaslui - Recumed Clinic

Laborator Analize Vaslui - Recumed Clinic

rec_400Cu siguranta, ai auzit ca exista o lista de analize uzuale pe care trebuie sa le faci in fiecare an. Aceasta pentru a depista in stadiu incipient posibile afectiuni si pentru a le trata rapid. Daca insa te imbolnavesti, medicul iti poate recomanda analize suplimentare care vizeaza diverse sisteme si organe. Iata lista lor ca sa afli care este utilitatea fiecarei analize si investigatii!

Consultatia medicala are doua parti principale: anamneza (discutia cu pacientul) si examinarea clinica. Dupa ce acestea au fost facute, daca este nevoie, se completeaza cu analize de laborator sau investigatii paraclinice.

Analizele medicale de laborator sunt ansamblul de procedee, mai mult sau mai putin complexe, care furnizeaza informatii asupra aspectului si functionalitatii diferitelor organe si compartimente ale organismului cat si asupra gradului de sanatate si boala ce afecteaza organismul in cauza. Analizele de laborator ajuta la clarificarea diagnosticului.

Clinica Recumed corespunde celor mai inalte standarde medicale, ofera servicii avansate de diagnostic si tratament, isi dedica toate resursele pentru a va ajuta sa va refaceti starea de sanatate in cel mai scurt timp posibil, asigurând fiecarui pacient servicii medicale ambulatorii profesioniste la cele mai inalte standarde de calitate, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie.

In Clinica Recumed sunteti intâmpinati de un colectiv de cadre medicale cu o bogata experienta, gata oricând sa va ajute. Medicii acorda o deosebita atentie atât prevenirii, depistarii cât si tratarii bolilor si beneficiaza de aparatura medicala moderna pentru efectuarea investigatiilor in cele mai bune conditii.
1_400_02

Departamentul de imagistica are echipamente medicale de ultima generatie, prin care se pot realiza cele mai importante investigatii: radiologie, mamografie, osteodensitometrie, ecografie si alte explorari functionale. Centrul medical Recumed detine certificarile ISO 9001 de Management al Calitatii pentru toate specialitatile medicale.

Laboratorul noastru clinic ofera suport pentru toate unitatile, datorita echipelor de specialisti si aparaturii performante pe care le detinem, asiguram un diagnostic avansat si rapid acoperind patologii complexe.