Laborator Analize Brad

Analize medicale Brad

Laborator Analize Brad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Brad: Analize medicale Brad.

Spitalul Municipal "Dr. A. Simionescu" Hunedoara este una dintre institutiile medicale de traditie si care deserveste municipiul Hunedoara de peste 41 ani.
De-a lungul timpului, a cunoscut continui transformari si modernizari, tinand pasul cu numeroasele inovatii si descoperiri din domeniul medical. Prin urmare, calitatea serviciilor corespunde standardelor internationale si alaturi de profesionalismul cadrelor medicale, constituie elementele esentiale cu care suntem pregatiti sa intampinam toate solicitarile medicale.

Spitalul Municipal "Dr. A. Simionescu" Hunedoara deserveşte populaţia municpiului de 73.000 locuitori şi aproximativ 44.000 locuitori din teritoriile arondate spitalului. In cadrul unitatii noastre se asigura asistenta medicala de specialitate, preventiva, curativa, de recuperare, de ingrijiri in caz de graviditate si maternitate precum si a nou-nascuţilor.

Amplasament şi localizare

Spitalul a fost construit în deceniul 60 finalizat în 1968, iar clădirea secţiei de boli infecţioase în 1954. Clădirea spitalului construită în sistem monobloc (9 niveluri), în baza proiectului 8027/1962 realizat de ISCAS Bucureşti, cu 5 corpuri (A, B, C, D1, D2, E) este una dintre puţinele locaţii care oferă condiţii standard atât hoteliere (saloane cu 2 – 3 paturi) pentru pacienţi, cât şi adecvate serviciilor medicale cu circuite funcţionale .
Structura constructiva : fundatii beton, cadre portante si plansee beton armat, inchideri caramida si acoperis tip terasa.
A fost conceput ca unitate spitalicească complexă şi completă la o capacitate de 640 de paturi, respectă în cea mai mare parte funcţionalităţi şi normele de sănătate ce se impun şi posedă o dotare medie.
Au fost supuse studiului de fezabilitate cladirea spitalului de Boli infectioase integral, si partial cladirea spitalului monobloc
Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara deserveşte populaţia municpiului de 73.000 locuitori şi aproximativ 44.000 locuitori din teritoriile arondate spitalului. Un număr de locuitori au acces dificil la îngrijirile medicale. Spitalul deserveşte cel mai mare număr de locuitori comparativ cu celelalte spitale din judeţ şi un număr apreciabil de pacienţi care se adresează spitalului nostru din oraşele mai mici învecinate (Haţeg. Călan, Simeria, Orăştie). Zona deservită este cu cel mai ridicat nivel de şomaj din ţară dar cu potenţial economic în revenire. Populaţia este preponderent îmbătrânită cu patologie preponderent cronică.

Structura

1. Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara are o structură complexă cu secţii şi circuite independente, 11 linii de gardă cu nivel de performanţă ridicat pe mai multe specialităţi (chirurgie lapascopică, microchirurgie reconstructivă şi reparatorie, ortopedie de tradiţie cu intervenţii de mare complexitate, control fluoroscopic al dinamicii operaţiilor în focar închis, intervenţii oftalmologice sub microscop, implanturi de cristalin, examinări Doppler cardiace şi vasculare, echocardiografie trans-esofagiană, monitorirare Holter EKG şi tensional, video endoscopie digestivă, gastrocolonoscopie, bronhoscopie cu bronhoscop flexibil, computer tomografii), 1.022 de persoane angajate din care 118 medici primari şi specialişti.
In serviciul de anatomie patologica al Spitalului Municipal “Dr. Alex. Simionescu” Hunedoara functioneaza trei compartimente : citologie, histopatologie, prosectura .

2. In cazul ambulatoriului de specialitate al spitalului reorganizat in conformitate cu OMSP nr. 39/2008 (organizare ca ambulatoriu integrat) avem :
Cabinete medicale cu corespondent in sectiile spitalului:
cab. Pediatrie
cab. Oftalmologie
cab. Cardiologie
cab. Neurologie
cab. Ginecologie
cab. ORL
cab. Ortopedie si traumatologie
cab. Gastroenterologie
cab. Geriatrie si gerontologie
cab. Medicina interna
cab. Psihiatrie adulti
cab. Endocrinologie
cab. Dermatologie
cab. Urologie
cab. Chirurgie generala,
cab. Reumatologie
cab. Nefrologie
Cabinete medicale fara corespondent in sectiile spitalului:
cab. Neurologie pediatrica si psihiatrie pediatrica – prin reorganizarea fostului cabinet N.P.I. conform noi titulaturi a specialitatii.

Servicii

  • Laborator analize medicale
  • Laborator anatomie patologica
  • Laborator radiologie si imagistica medicala
  • Laborator B.F.T.C.S.M. copii
  • Laborator recuperare, medicina fizica si balneologie