Laborator Analize Dej

Centrul Medical San-Radex

Laborator Analize Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Dej: Centrul Medical San-Radex.

În anul 1991, se deschide primul cabinet privat din Dej, de ecografie, sub denumirea de cabinet medical dr. Pop Radu. În anul 1993, se înfiinţează laboratorul cabinetului medical, fiind primul laborator privat din Dej. Din 1995 se înfiinţează Centrul de sănătate Radex, extinzându-se numărul de cabinete private de diferite specialităţi, funcţionând sub această denumire până în 1997. Datorită noii legislaţii apărute, Centrul de Sănătate Radex, se transformă în Centrul Medical dr. Pop Radu. Începând din anul 2001, prin modificările legislative noi apărute se schimbă, din nou denumirea în Centrul Medical Sanradex, funcţionând până în prezent. Activitatea centrului este coordonată de Dr. Pop Radu-Valer, având ca asistent şef pe as. Pop Nadia şi asistenţi de cabinete: as. Cîmpeanu Teodora şi as. Cociş Cristian. În cadrul centrului medical funcţionează 19 specialişti. Activităţile aferente fiind structurate pe departamente.

Cabinetele Medicale din cadrul Centrului Medical Sanradex sunt acreditate pentru calitatea serviciilor prestate cu ISO 9001/2008. Serviciul de ecografie este dotat cu ecografe 3D/4D, având şi posibilitatea de a face ecotomografii. Ecografia este condusă de către Dr. Pop Radu, medic specialist. În cadrul serviciului O.R.L., condus de dr. Takács Tiberiu se efectuează consultaţii de specialitate, audiometrii, puncţii sinusale, spălături auriculare, etc. Serviciul de interne condus de dr. Simonetti Liana este dotat cu E.K.G computerizat de ultimă generaţie.

Pentru pacienţii fideli s-a introdus sistemul de carduri de fidelitate, prin care, aceştia beneficiază de reduceri substanţiale pentru consultaţii. LABORATORUL CENTRULUI MEDICAL SANRADEX este coordonat de dr. Rudăreanu Natalia, având şefi de sectoare pe dr. Manu Simona, biolog Szekely Daniela, asistent de laborator Roşca Amalia şi asistent de laborator Olah Silviu.

Laboratorul este dotat cu aparatură modernă de ultimă oră. Aparatura se înlocuieşte o dată la 2 ani. Laboratorul este acreditat ISO 15189/2008. În laborator lucrează 2 medici primari, 1 biolog şi 2 asistenţi principali. În laborator se pot efectua analize hematologice, imunologice, biochimice, bacteriologice, teste de alergie, examinări de urină, determinări hormonale, markeri tumorali, etc.

Laboratorul a fost infiintat in anul 1992, funtionand sub diferite denumiri:

- laborator Dr. Pop Radu

- laborator Radex

- laborator SANRADEX

- laboratorul este situat in Loc.Dej,Str.Regina Maria, Nr.15A, Jud.Cluj

In anul 2008 a fost acreditat ISO 17025, fiind primul laborator acreditat din zona. Laboratorul este dotat cu aparatura ultramoderna si personal de inalta calificare, reusind in 10 aprilie 2009 sa fie acreditat ISO 15189 cu certificatul LM 208. Laboratorul are un persoanal calificat fiind format din 2 medici, 1 biolog, 2 asistenti

- Dr. Rudareanu Natalia: Medic Primar Laborator, sef laborator

- Szekely Daniela: biolog

- Asistent principal: Rosca Amalia

- Asistent: Olah Silviu

Laboratorul are sectii de Hematologie, Biochimie, Imunologie, Bacteorologie, Citologie, Histologie.

Orarul de funcionare

Recoltarile se fac in fiecare zi cu exceptia zilei de sambata de la ora 8:00 - 11:00, iar eliberarea rezultatelor se face de la 14:00 - 17:00

Pentru urgente laboratorul deserveste urgenta la orice ora si in orice zi.

Interne dr. Simonetti Liana-medic primar
Urologie: dr. Dincă Florin, dr. Suciu Mihai
Endocrinologie: dr. Bozdoc Mihaela
Psihiatrie: dr. Atanasie Felicia
Ginecologie: dr. Tecuşan Onoriu
Balneo-Fizioterapie: dr. Radulovici Cornelia
Dermatologie: dr. Breazu Daniela şi dr. Roşca Oana
Neurologie: dr. Dălălău Călin
Cardiologie: dr. Streza Mihaela
Medicina Muncii: dr. Dăbală Dana
Chirurgie: dr. Hulpoi Lucian
Stomatologie dr. Diudea Ioan Romulus