Laborator Analize Constanta

Euromedic România

Laborator Analize Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Constanta: Euromedic România.

Euromedic România face parte din Grupul Euromedic International, unul dintre cei mai mari investitori şi operatori în cadrul Parteneriatelor-Public-Private (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa.

Azi, Euromedic International furnizează servicii medicale de top prin cele 150 de centre medicale de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului proprii, folosind tehnologii specifice de ultimă generaţie la nivel mondial.

Euromedic International îi are ca acţionari pe Ares Life Sciences şi Montagu Private Equity, reunind peste 3.000 de profesionişti din domeniul medical.

Astăzi Euromedic International operează în cincisprezece ţări: Polonia, Ungaria, România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Cehă, Federaţia Rusă, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elveţia şi Lituania.

Euromedic România pune la dispoziţia pacienţilor o gamă extinsă de servicii de radiologie imagistică şi medicină nucleară de cea mai înaltă performanţă, servicii clinice integrate (consulţatii de specialitate şi spitalizare de zi) şi de medicină de laborator (analize medicale) prin:

 • Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament - Euromedic Fundeni din Bucureşti
 • Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament - Euromedic Arad
 • Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament - Euromedic Constanţa
 • Centrul de Diagnostic Imagistic - Scandia Imagistică by Euromedic
 • Centrul de Diagnostic Imagistic - Euromedic Iaşi - Imagistică
 • Centrul ed diagnostic şi Tratament - Euromedic Iaşi - Policlinică
 • Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament - Euromedic Petroşani
 • Centrul de Diagnostic Imagistic - Euromedic Medgidia
 • Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament - Euromedic Focşani

Centrele multimodale de diagnostic Euromedic România reprezintă o investiţie de peste 32 de milioane de euro, compania fiind lider pe piaţa serviciilor medicale de imagistică de înaltă performanţă şi medicină nucleară din România.

În luna mai a anului 2008, Euromedic a inaugurat primul Computer Tomograf cu emisie pozitronică - PET/CT din România - cea mai avansată tehnologie existentă la nivel mondial pentru diagnosticarea precoce şi precisă a cancerului.

Rezultatele examinarilor imagistice şi de medicină nucleară sunt disponibile în cel mult 48 de ore de la data efectuării investigaţiei. Rezultatele examinărilor sunt interpretate de medicii Euromedic România, profesionişti cu cea mai înaltă calificare având o vastă experinţă în domeniu, aspect certificat şi prin gradele şi titlurile obţinute de-a lungul timpului. Aceştia întocmesc Raportul Medical pe care îl înmânează pacientului sau îl pun direct la dispoziţia medicului solicitant al investigaţiei respectiv. De asemenea, aceste rezultate, împreună cu studiile sau investigaţiile imagistice sunt disponibile specialiştilor trimiţători pentru accesare on-line prin Internet, prin intermediul platformei PACS/ 3Dnet Medical, o premieră în domeniul de specialitate în România.

Servicii

 • Hematologie
 • Imunologie
 • Biochimie
 • Microbiologie

Galerie foto