Laborator Analize Botosani

Ecomed

Laborator Analize Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Botosani: Ecomed.

Laboratorul Centrului Medical Ecomed a devenit in 2004 primul laborator acreditat ISO din judetul Botosani si printre primele laboratoare acreditate din Romania, ca o recunoastere a calitatii deosebite a anlizelor de laborator.
Ca urmare a cresterii permanente a numarului de afectiuni oncologice, in 2009 am dezvoltat compartimentul de imunologie, dotat cu un echipament aflat in varful tehnologiei de laborator, fiind primul si singurul de acest fel din judet.
Realizam o gama de peste 130 de tipuri de analize medicale si dispunem de o retea de cabinete de specialitate, prin intermediul carora fiecare caz este tratat cu maximum de eficienta si seriozitate.,
Centrul Medical ECOMED tine pasul cu noile tehnologii, iar in 2010 se realizeaza in Botosani primul examen echografic 3D si 4D pentru depistarea si investigarea afectiunilor cardiace si obstetricale.
In 2010 am deschis un al doilea punct de lucru in municipiul Botosani, autorizandu-se la Comisia Jueteana Pentru Siguranta Circulatiei care elibereaza avize medicale pentru toate categoriile. In aceeasi locatie se elibereaza avize medicale pentru port -arma.
Acum, dupa 10 ani de efort sustinut, Centrul Medical ECOMED numara 27 de angajati si peste 30 de medici colaboratori, alaturi de care a devenit un nume de referinta in domeniul medical local si regional.
Performantele Centrului Medical ECOMED sunt confirmate nu doar de pacieti, ci si de Topul firmelor de profil din judetul Botosani, clasandu-se cinci ani consecutiv pe primul loc.

Servicii

  • Consultatii medicale de specialitate
  • Laborator de analize medicale - Vezi lista analize
  • Eliberare de avize medicale pentru conducatorii auto toate categoriile,si avize medicale pentru port-arma.
  • Abonamente centre autorizate si societati de asigurari

Galerie foto