Laborator Analize Barlad

ProLife Medical

Laborator Analize Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Barlad: ProLife Medical.

ProLifeMedical Bârlad furnizează servicii medicale de top prin cele 7 centre medicale din Bârlad, Vaslui şi Huşi de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale, ambulatoriu şi centre de oftalmologie si optometrie, folosind tehnologii specifice de ultimă generaţie la nivel mondial.
Centru Imagistic dotat cu aparatură de ultimă generație: computer tomograf, un osteodensitometru și echipament de radiologie XR 6000. Activitatea centrului este gestionată de un soft specializat care stochează informațiile în format digital, iar pacienții au acces online la rezultatele investigațiilor și la toate documentele atașate acestora.
Laborator de analize medicale: hematologie, biochimie, imunologie, cardiologie, obstretica si ginecologie, medicina interna si reumatologie. SONOACE X8 - LV reprezinta ultima creatie a Companiei MEDISON in gama Ecografelor Doppler color 3D/4D.
Ambulatoriu. Se efectuează consultaţiile în regim ambulator şi reprezintă primul contact al pacienţilor cu Institutul. Policlinica este accesibilă oricărei persoane care solicită consult de specialitate şi prezintă documentele specificate anterior. Consultaţiile ambulatorii se efectueaza in cabinete care sunt distribuite in mai multe locaţii ale Centrului ProLifeMedical.
Oftalmologie si optometrie - acoperă aproape toate sub-specialitaţile oftalmologice - medicale, de explorări funcţionale şi diagnostic si chirurgicale. Fiecare pacient este tratat cu multa atentie si primeste toate informatiile de care are nevoie sau pe care le solicita.

Centrul medical şi Laboratorul de analize ProLife a fost inaugurat ca un raspuns al cererii de piaţă locală în august 2009.
Centrul medical ProLife este localizat în imediata apropiere a Spitalului Elena Beldiman din Barlad, deservind cu servicii medicale de cea mai înaltă calitate populaţia Barladului, a judeţului Vaslui şi a judeţelor limitrofe.
Centrul medical şi Laboratorul de analize ProLife se găseşte într-o locaţie modernă, multifuncţională, dotată la standarde europene beneficiind de aparatură medicală de ultimă generaţie.
Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele din judeţ şi în regim privat.

 

Servicii

  • Tomografia computerizata
  • Radiologia convenţională (RX)
  • Osteodensitometria
  • Ecografia 3D

Galerie foto