Laborator Analize Zalau

Policlinica Sfanta Vineri Zalau

Laborator Analize Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Zalau: Policlinica Sfanta Vineri Zalau.

Policlnica Sfanta Vineri este denumirea institutiei medicale private, care a fost conceputa si realizata dupa normele europene, fiind unicat, fara concurenti reali in judetul Salaj.

Policlinica dispune de un laborator de analize medicale ultramodern conceput dupa normele europene,avand o dotare complexa de ultima generatie.

In urma evaluarii facute de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, laboratorul a luat cel mai mare punctaj din judetul Salaj, primind cel mai mare fond pentru investigatii compensate de C.A.S. Pe langa aparatura complexa ,laboratorul are si cel mai bun personal calificat din judet : 1 medic primar de medicina de laborator, 4 biologi-chimisti , 11 asistenti medicali .

Laboratorul are puncte de lucru in localitatile : Simleu-Silvaniei, Jibou, Crasna, Zalau. Laboratorul de radiologie este dotat cu un aparat Philips Bucky Diagnost ( productie germania 2006). Pentru diagnosticare in domeniul specialitatilor : interne, cardiologie, ginecologie,endocrinologie, urologie,etc., policlinica dispune de un ecodoppler color 3D ( Medison-productie 2006). La policlinica Sfanta Vineri lucreaza peste 30 de medici specialisti, din toate specialitatile medicale(din zalau,cluj-napoca,targu-mures),inclusiv 6 medici de familie.

Policlinica Mediserv Zalau va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii pentru a va ajuta in orice problema de sanatatea intampinati.

La noi lucreaza medici specialisti din Zalau, Simleul Silvaniei, precum si din Centrele Universitare Cluj Napoca si Targu Mures.

Astfel, la noi gasiti :

Laborator analize medicale
Imagistica medicala
Radiologie
Ecografie - ecodoppler color 3D
Medicina Muncii
Farmacie
Stomatologie
Dispozitive medicale: ORTOPROFIL Oradea
Ambulator de specialitate
Endocrinologie
ORL
Cardiologie
Interne - Boli de nutritie
Ortopedie
Pneumofiziologie
Chirurgie generala
Laborator
Ecografie generala
Ecodoppler
Psihiatrie
Obstetrica - Ginecologie
Urologie
Imunologie
Pediatrie
Dermatologie
Oftalmologie
Neurologie
Gastroenterologie
Stomatologie
Ortoprofil
Radiologie

Servicii

ANALIZE MEDICALE Si Investigatii

  • biochimie
  • hematologie
  • microbiologie

Medicina Muncii

  • consultatii si investigatii - medicina muncii

Radiologie-Imagistica Si Explorari Functionale

  • ekg

Stomatologie

  • pedodontie - dentitia copiilor
  • stomatologie inteligibila