Laborator Analize Targoviste

Centrul Medical Biomedica

Laborator Analize Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Targoviste: Centrul Medical Biomedica.

Centrul Medical Biomedica este prima clinica privata infiintata in Dambovita, cu o activitate de 18 ani apreciata in fiecare an pe primele locuri din judet pentru consecventa si calitatea serviciilor acordate.

Anul 1993
AF BIOMEDICA prima firma pe piața serviciilor medicale private din judetul Dambovita. Începutul a fost un cabinet de medicina interna si un laborator de analize medicale. Se oferea in premiera in sistem privat posibilitatea unei explorari imagistice moderne(ecografia) si in cadrul laboratorului(singurul de altfel de pa raza jud. Dambovita, Prahova si Arges) se putea depista in masa, boala secolului, SIDA.

Anul 1996
Prin extinderea serviciilor clinice (neurologie, pediatrie, psihiatrie, reumatologie, medicina de familie, dermatologie, ORL) firma isi schimba denumirea in S.C. BIOMEDICA SRL cu sediul in Targoviste si puncte de lucru in mai multe localitati din judet: Moreni, Gaesti, Baleni, Gheboieni.

Anul 2010 – OCTOMBRIE
Se inaugureaza noul sediu al societatii situat in str.Radu de la Afumati nr.5,in imediata vecinatate a Catedralei Eroilor. Un sediu modern, primitor, cu spatii largi,confortabile in care uiti ca ai venit pentru o consultatie medicala.
BIOMEDICA este compania care isi dedica toate resursele pentru a oferi pacientilor sai servicii medicale de inalta calitate, in conditii impecabile de siguranta si confort.
Scopul nostru este mentinerea si imbunatatirea calitatii vietii fiecarui pacient care ne solicita. In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 18 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.
Aceasta este misiunea noastra. Oferim ingrijire medicala de baza si de specialitate si incurajam pacientii sa ia parte in mod activ la programele de medicina preventiva. Suntem o companie care pretuieste inovatia si se straduieste sa stabileasca relatii de lunga durata cu clientii sai. Incercam sa ne pastram o pozitie de lider pe piata serviciilor medicale in judetul Dambovita prin stabilirea de noi standarde de calitate pe piata. Ne-am dezvoltat si perfectionat continuu din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical.
Detinem pionieratul in judet prin doua terapii moderne: OXIGEN-OZONOTERAPIE si HIDROCOLONOTERAPIE, prin care bolnavul scapa de durerile cauzate de diverse boli, de insomnie, de celulita, de riduri, de oboseala cronica, de acnee, psoriazis sau alte eczeme, de constipatie si balonare, de kilogramele in plus precum si de scaderea viremiei hepatitice B si C.

Servicii

  • Biochimie
  • Hematologie
  • Hemostaza
  • Bacteriologie
  • Parazitologie
  • Imunologie / Serologie
  • Citologie

Galerie foto