Laborator Analize Sulina

ROUTINE MED

Laborator Analize Sulina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Sulina: ROUTINE MED.

Înfiinţat în anul 2010 Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu.

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical Routine Med urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora.

Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri.

Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă.

Servicii

  • Analize de laborator
  • Medicina muncii
  • Consultanță medico-legală
  • Medicină internă și ecografie

Galerie foto