Laborator Analize Miercurea Ciuc

Uropraxis

Laborator Analize Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Miercurea Ciuc: Uropraxis.

Centrul medical UROPRAXIS şi-a început activitatea în vara anului 2008, fiind primul centru medical privat de urologie şi ESWL (Extracorporeal Shock Wave Lithotripsy) din municipiul Miercurea Ciuc.

Principala activitate a centrului medical Uropraxis este litotriția extracorporeală (ESWL) procedură care este astăzi cea mai folosită metodă terapeutică în tratamentul minim invaziv al litiazei renoureterale. Aceasta este efectuată cu o aparatură complexă, de ultimă generaţie tehnologică, extrem de eficientă și care reduce spectaculos traumatismul bolnavului având o rată de succes de peste 85%.

Litotriția extracorporeală este realizată în condiţiile unui contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Harghita (CJAS Harghita), astfel încât pacienţilor asiguraţi li se va deconta o parte substanţială din costurile procedurii.

Centrul medical dispune de cabinete în care sunt realizate şi consultaţii de urologie, andrologie, examinari imagistice cât şi etape de diagnostic şi tratament pentru patologia aparatului uro-genital.

Servicii

  • Urologie
  • Radiologie și imagistică medicală
  • Laborator de analize

Galerie foto