Laborator Analize Deva

Laborator Analize Deva

Laborator Analize Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Deva: Laborator Analize Deva.

Clinica de Diagnostic Phoenix a fost creată în anul 2006 la Bucureşti de doctor Nicolae Bolog în parteneriat cu doctor Angelica Mangrău şi doctor Irinel Oancea, o echipă care s-a sudat de-a lungul câtorva ani pe bazele solide ale colegialităţii şi prieteniei. Serviciul de radiologie din unitatea spitalicească unde aceştia s-au format şi perfecţionat a devenit curând unul de excelenţă. Înţelegând dezideratele medicinii moderne, dezvoltarea tehnologică a momentului şi beneficiile iniţiativei private, grupul a înfiinţat primul său centru de imagistică modernă, în care toţi medicii au devenit deopotrivă acţionari şi prestatori de servicii de înaltă calificare. În paralel cu activitatea curentă, aceştia au efectuat stagii de specializare în centre de prestigiu din Elveţia, SUA, Israel, Germania şi Marea Britanie. La rândul lor, specialişti de renume din aceste unităţi, lideri de opinie cu notorietate internaţională, au vizitat Clinica de Diagnostic Phoenix, ocazie cu care au susţinut reuniuni ştiinţifice şi profesionale, de care au beneficiat şi alţi medici.

Pentru a facilita adresabilitatea pacienţilor la serviciile sale imagistice de înaltă calificare, Clinica de Diagnostic Phoenix şi-a extins activitatea şi în alte oraşe decât capitala. Astfel au fost deschise, în ordine, centrele din Mediaş , Piatra Neamţ, Cluj-Napoca si Deva.

Până în prezent, au beneficiat de servicii de diagnostic imagistic mai mult de 30.000 de persoane şi alte 600 au fost tratate prin metode minim invazive pentru dureri articulare şi discovertebrale sub control imagistic. Alte realizări notabile sunt activitatea publicistică şi de instruire a medicilor în domeniul tehnicilor moderne de investigaţie prin RM şi CT.

Servicii

  • REZONANTA MAGNETICA
  • COMPUTER TOMOGRAFIE
  • PROCEDURI INTERVENTIONALE
  • TELERADIOLOGIE
  • SECOND OPINION
  • INTERNATIONAL