Laborator Analize Cluj Napoca

Medstar

Laborator Analize Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Cluj Napoca: Medstar.

Centrul Medical Medstar Cluj-Napoca este o instituție multifuncţională care vă oferă o gamă largă de servicii medicale. Acestea pot fi accesate de către pacienţi atât în regim de consultaţii şi investigaţii medicale gratuite, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate sau de companii de asigurare privată, cât şi contra cost, oferindu-vă un act medical complet, profesionist şi finalizat. Aparatura medicală pe care o deţinem este de un înalt standard calitativ, fiind achiziţionată prin accesarea unui proiect finanţat de Uniunea Europeană.

Pentru ca dumneavoastră sa ne gasiţi cât mai usor, Centrul Medical Medstar iși desfăşoară activitatea în cinci puncte de lucru în Cluj-Napoca (Policlinica Mehedinţi, Policlinica Mărăşti, Medicina Muncii, Laborator de analize Mănăștur, Radiologie şi Imagistică Medicală), alături de un serviciu de consultații și investigații medicale la domiciliu - Medstar la tine acasă.

Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, investigații și proceduri, pe care le găsiți într-o prezentare completă în documentele atașate.
Pe lângă aceste avantaje, vă oferim și un act medical complet prin contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate pe care le deținem, având posibilitatea să eliberăm bilete de trimitere, rețete compensate și concedii medicale. De asemenea, ne aflăm într-o relație contractuală și cu o serie de societăți de asigurări private care oferă servicii medicale prin Centrul Medical Medstar.

Chiar de la deschiderea centrului nostru medical, ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii medicale complete, performante, la un inalt standard de calitate folosind aparatura medicala si de laborator de ultima generatie, personal de specialitate bine pregatit si devotat. Toate acestea sunt intarite de obtinerea certificarii ISO 9001:2008 in managementul calitatii si RENAR 15189 (specific laboratoarelor de analize medicale).

 

Laboratorul Medstar este un modern laborator de analize medicale, în cadrul căruia lucrează medici, biologi, chimişti şi asistenţi medicali cu înaltă calificare profesională obţinută atât în ţară cât şi în străinătate, precum şi cu disponibilitate de implementare a noutăţilor în domeniu.

Înfiinţat în anul 2008, Laboratorul Medstar poate efectua un număr mare de investigaţii clinice în următoarele domenii: Biochimie, Hematologie, Imunologie, Parazitologie, Microbiologie, Hemostază-Coagulare.
Oferta analizelor medicale de laborator acoperă întreaga paletă de analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate şi, în plus,efectuează contra cost o gamă largă de analize medicale pentru care există adresabilitate din partea clienţilor medici, pacienţilor și a firmelor.
Orice alt tip de investigaţie care nu poate fi gasită în lista noastră de analize va putea fi efectuată la cerere de laboratoare subcontractante din Romania sau din strainatate.

Laboratorul Medstar dispune de echipamente de analiză performante, de ultima generaţie. Analizele sunt efectuate folosind reactivi şi consumabile de cea mai bună calitate, totul achiziţionat de la producători de renume în domeniu.
Preocuparea pentru calitatea serviciilor a fost o prioritate pentru laborator. Astfel din anul 2010 s-a implementat şi menţinut un sistem de management al calităţii în conformitate cu cerinţele SR EN ISO 15189:2007.

Laboratorul nostru îndeplineşte, prin acreditarea de către Asociatia Natională de Acreditare din România, nr certificat de acreditare LM 356, condiţiile recunoaşterii capabilităţii tehnice de efectuare a analizelor medicale acreditate, ale funcţionării corespunzătoare, în conformitate cu SR EN ISO 15189, a sistemului de management al calităţii şi implicit condiţiile de calitate, de eligibilitate în relaţia contractuală existentă între Laboratorul Medstar şi Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Cluj.

Rezultatele analizelor se ridică de la sediul laboratorului în conformitate cu cele stabilite în faza pre analitică, împreună cu medicul clinician sau pacientul, şi cu procedurile laboratorului. De asemenea, rezultatele pot fi vizualizate on-line pe baza codului numeric personal şi a unei parole personale pe care fiecare client o poate obţine, la solicitare, în momentul prezentării pentru recoltare. Pentru vizualizare on-line puteți accesa meniul ”Rezultate analize” situat pe pagina principală a site-ului.

Satisfacerea nevoilor clienţilor, diversificarea şi înalta calitate a serviciilor medicale, precum şi educaţia medicală continuă sunt principalele obiective ale laboratorului de analize MEDSTAR. Astfel, clienţii juridici cât şi persoanele fizice sunt informaţi periodic cu privire la noile oferte de analize şi promoţiile pe care laboratorul le desfăşoară.

Servicii

 

 • Avize, Adeverințe
 • Bază de recuperare - adulți și copii
 • Cursuri de acordare a primului ajutor
 • Certificate prenupțiale
 • Dermatologie estetică
 • Homeopatie
 • Întreţinere și remodelare corporală
 • Logopedie
 • Masaj terapeutic
 • Medstar la tine acasă
 • Nutriţie
 • Permise diverse
 • Psihologie
 • Siguranța circulației