Laborator Analize Bucuresti-Sector 2

NEI Medica Asist

Laborator Analize Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Laborator Analize Bucuresti-Sector 2: NEI Medica Asist.

NEI Medica Asist este o unitate medicala care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie si conditii de siguranta si confort.

NEI Medica Asist ofera asistenta medicala integrata: la baza exista asistenta medicala primara, asistenta medicala secundara prin serviciul ambulatoriu de specialitate urmata de asistenta medicala tertiara – spitaliceasca si recuperarea medicala.

Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical.

Echipa de prestigiu condusa de Presedintele Executiv Florentina Neicu, Gen. Dr. Dimitrie Lisnic şi Ec. Cristina Ionescu, abordeaza integrat diagnosticul complet si tratamentul minim invaziv, scopul activitatii in cadrul NEI MEDICA ASIST fiind un act medical corect şi eficient pentru pacienţi.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 5 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii deosebite prin profesionalism, responsabilitate si aparatura performanta pusa zilnic la dispozitia pacientilor nostri..

Medicina muncii

Medicina muncii se ocupa cu preventia, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale, a bolilor legate de profesie, a accidentelor de munca, precum si cu asigurarea sanatatii in vederea cresterii productivitatii la locul de munca.

Oferim serviciul de Medicina Muncii structurat in functie de riscurile profesionale specifice companiei dvs., identificate in prealabil de specialisti in domeniu.

Avantajul serviciilor de medicina muncii:

reducerea numarului de zile absente de la serviciu;
cresterea eficientei activitatii desfasurate de client;
verificarea si avizarea concediilor medicale;
Examinarile pentru medicina muncii se pot desfasura la sediul angajatorului daca societatea amenajeaza un spatiu corespunzator din punct de vedere igenico-sanitar pentru efectuarea examinarilor medicale.

Trebuie sa ajungi la spital? Vrei sa iti faci analizele la domiciliu? Ai nevoie de o consultatie medicala profesionista chiar la tine acasa? Ai devenit de curand parinte si ai nevoie de sfaturile unui specialist? Pentru toate acestea, NEI Medica are solutia ideala: ambulanta terestra NEI Mobil. Cu ajutorul acesteia, venim in intampinarea nevoilor fiecarui pacient in parte, oferind o solutie simpla si rapida atat pentru transportul medical, cat si pentru servicii la domiciliu precum recoltarea probelor biologice, ecografii abdominale, consultatii, puericultura si pediatrie sau chiar efectuarea unor tratamente de durata mai lunga.

Recoltam analize decontate de CASMB si CASJ IF in baza biletului de trimitere al medicului de familie sau a medicului specialist.

Servicii

  • transportul medical
  • recoltarea probelor biologice
  • ecografii abdominale
  • consultatii
  • puericultura si pediatrie
  • efectuarea unor tratamente de durata mai lunga

Galerie foto